Followers

HIMPUNAN ULAMA THURATH SIRI 3

Saturday, July 18, 2015

DAP biadab - Helmi Assyafie

DAP tak dapat Malaysia lagi dah tunjuk belang belagak nak ajar ummat Islam.
DAP makin biadab sekarang. Ini disebabkan orang Islam yang tidak faham ajaran ahli sunnah wal jamaah buka ruang agar DAP makin berani sentuh sola agama kita.
Jika kita soal Pasma atau Harapan Baru bagai mana jika DAP dapat Malaysia , mesti Pasma dan Harapan Baru jawab DAP betanding 50 kerusi sahaja mana boleh dapat Malaysia .
Kita jawab : Bagai mana jika DAP menang semua tempat yang ditandingi ?
Sekarang pon dah tunjuk kepala besar dan belang mereka.
Ingat pesan ulama ahli sunnah wal jamaah jangan kita terpedaya dengan kufar yang tidak pernah redha dengan kebangkitan Islam. Rasulullah SAW tahaluf dulu di Madinah lain dari orang sekarang tahaluf dengan DAP.
Wahai ummat Islam Malysia berhati hati dengan fithnah dan mainan kufar.
Ya Allah selamatkan ummat Islam dan amankan Malaysia dan bagilah akal fikiran yang waras kepada ummat Islam agar dijauhakan dari tipu daya fithnah dunia akhirat. Ya Allah jadikan Malaysia ummat Islam berpegang kuat dengan pegangan Ahli sunnah wal jammah agar Malaysia terus aman sepanjag masa.
Ya Allah bukakanlah mata hati kepimpinan negara agar mereka faham akan keperluan rakyat tidak menzalimi rakyat dan janganlah pecahkan hati hati kami hingga termasuk ke dalam perpecahan ummat Islam yang akan termasuk dalam kancah kebinasaan.

No comments:

Post a Comment