Followers

HIMPUNAN ULAMA THURATH SIRI 3

Wednesday, February 19, 2014

BONGKAR DAN SEBAR - Tahfiz Amal sesat , penipu orang ramai

 Kongsi ramai ramai untuk peringatan masyarakat !!! sebarkan pembohongan TAHFIZ AMAL yang suka perguna anak yatim minta derma di bank dan station minyak .....dia ni buat mungkar !!!
dula AL MANSUR lambang bumi dan keris , di Kedah sekarang dia guna nama RAJA SAKTI pusatnya di sik dan kulim sekarang.- GILA NAK JADI RAJA SAKTI TAPI PENIPU BESAR DAN PERGUNA ANAK YATIM TAHFIZ AMAL- Kita akan ketengahkan kepada pihak agama negeri dan Muti Kedah kita isu ini INSYA ALLH doakan agar ajaran sesat terkubur

ni jika nak kenal Azhar penipu ni :
Azhar berasal dari Kulim, Kedah. Dia hanya tamat tingkatan tiga dari Sekolah Menengah Padang Serai, Padang Serai, Kedah.
Azhar pernah bekerja sebagai pemandu dengan Bank Simpanan Nasional cawangan Kuala Lumpur. Kemudian beliau menyertai kumpulan Al Arqam. Setelah Al Arqam diharamkan, dia menyertai kumpulan Al Mansur.
Azhar menggunakan gelaran hebat iaitu Yang Mulia Raja Azhar ibni Raja Wahab, Presiden Persatuan Kerabat Raja Sakti Malaysia








This is why I don’t donate to the so called “Pusat Tahfiz Amal” anymore. Dah lama dah tak bagi. Nampak gaya macam kita bagi amal dekat orang tua kutuk ni je.
Orang dia dimana-mana. Stesen minyak, kedai makan, buat muka kesian mintak sumbangan “ikhlas” katanya. Bila bagi seringgit tarik muka… Ambik duit dengan biadap tak pandang kita pun pastu terus blah. Mana akhlakmu? Kata ikhlas?
Kalau tak bagi lagi teruk… Membebel sorang-sorang. Siap ada kawan cerita budak-budak tu siap menjerit “arrgggh!!! Kenapa dengan hari ini ni!!!”. Macam stress tak dapat collection bagus. Mesti budak tu dapat tekanan dari orang atas. Kesian budak-budak tu.
Mereka sewenang-wenangnya menggunakan kanak-kanak. Ada kalanya sampai lewat malam masih berpeleseran tanpa pengawasan orang dewasa dekat restoran, stesen minyak, tepi-tepi jalan cari derma. Apalah agaknya nasib budak tu. Tak sekolah ke? Bila masa dia mengaji dan menghafaz? Pernah ada seorang hamba Allah soal mereka dengan memberi ayat lazim pun tak hafal. Kata tahfiz.
Agaknya dalam ribuan kanak-kanak yang dipergunakan sampai lewat malam tanpa pengawasan tu ada tak sorang yang diculik ke? Diperlakukan tak senonoh ke..? Orang jahat kan ramai kat luar sana. Nauzubillahiminzalik.
Gambar Mazidul
Kalau kita kesian dengan mereka (budak-budak tu) jangan bagi duit. Duit belanja pun jangan (sebab ketua diorang mesti akan check satu-satu). Jangan bagi apa-apa. Semoga dengan itu dengan sendirinya sindiket ini STOP. Nak bagi derma sebab kesian pada mereka, bagilah makanan atau apa-apa selain duit.
Macam mana nak kenal mereka? Selalunya mereka bersongkok (yang lelaki) dan bawak beg sandang. Yang lelaki ni target restoran, yang budak perempuan pulak duduk dekat pam-pam minyak berbaju kurung. Yang pastinya mereka akan gunakan resit “Pusat Tahfiz Amal”. Please jangan bagi apa-apa. Post ini bukan nak menghasut supaya jangan sedekah.. tapi supaya sindiket ni tak berkembang biak. Kena jadi kejam sikit untuk stop orang tua ni.
Merosakkan nama institusi tahfiz je. Memalukan dan membusukkan nama Islam. Orang bukan Islam akan nampak Islam ni macam lekeh sangat. This needs to stop. Please..Share this and help educate people. – Sumber Tengku Nuruddin

No comments:

Post a Comment